Български English Русский العربية
 


НАЦИОНАЛЕН ТЕАТЪР, ЛАГОС, НИГЕРИЯ

Сградата е една от най-големите и красиви от този тип на Африканския континент. Състои се от централна зала с 5000 места и с диаметър 52 м., снабдена е със съвременна сценична техника и може бързо да се преустрои с цел провеждане на концерти, събрания, демонстрации на филми и различни видове спортни състезания в закрити помещения; Зала за конференции с 1600 места, която може да бъде използвана за различни цели и преустроена за банкети и коктейли; Две големи изложбени зали и две кинозали с по 800 места. Театралния комплекс има гримьорни за 600 артиста едновременно, гараж за 150 автомобила, 80 служебни помещения, 4 кафе бара  и бюфет. Има централна климатизация, вътрешни телевизионни и радио системи, както и кабини за журналисти.

Държава: Нигерия Нигерия

ХОТЕЛСКИ КОМЛЕКС „ЕКО“ ЛАГОС, НИГЕРИЯ

Компанията Техноекспортстрой ЕАД е изградила петнадесет етажен хотелски комплекс находящ се в гр.Лагос, Нигерия. Състои се от 488 стаи, 5 апартамента, 2 ресторанта, нощен клуб, магазини, помещения за битово обслужване и два плувни басейна. На територията на комплекса има изграден и двуетажен мотел със 120 стаи и кръгъл ресторант.

Държава: Нигерия Нигерия

ЗАРАНДА ХОТЕЛ, БАУЧИ, НИГЕРИЯ

Комлексът е изграден в столицата на щат Баучи, гр. Баучи. Хотелът разполага с леглова база за 211 човека,  има 2 ресторанта, бар, фризьорски салон и др.

Държава: Нигерия Нигерия

НАЦИОНАЛНА ИПОТЕЧНА БАНКА – АБУДЖА, НИГЕРИЯ

Банката е изградена от Техноекспортстрой и се състои от шест блока на щест етажа и един блок на четири етажа с подземни гаражи, в междублоковото пространство има изградени вътрешни дворове на две нива,

Държава: Нигерия Нигерия


СГРАДА НА АСОЦИАЦИЯТА НА АФРИКАНСКИТЕ АДВОКАТИ, АБУДЖА, НИГЕРИЯ

Пететажна сграда с пристройки, находяща се в центъра на гр. Абуджа. Състои се от 2 големи зали за конференции, офиси, бар – ресторант и открит паркинг. Има и изграден собствен енергозахранващ блок в двора на сградата.

Държава: Нигерия Нигерия

6 СГРАДИ НА ПОЛИТИЧЕСКИ ПАРТИИ В ГРАДОВЕТЕ АБУДЖА, МИННА, БАУЧИ, ДЖОС – НИГЕРИЯ

6 четириетажни административни сгради на политически партии в различни градове в Нигерия построени от ТЕХНОЕКСПОРТСТРОЙ. Състоят се от зали за конференции, офиси, канцеларии и бар. Изградена е инфраструктурата около тях и са обособени открити парко-места за 50 автомобила.

Държава: Нигерия Нигерия

СГРАДА НА ГЕНЕРАЛНИЯ ЩАБ В ГР. ДЖОС, НИГЕРИЯ

Изпълнени са редица военни обекти на територията на Нигерия. Сградата се състои от офисна част, зала за конференции и помещения със специфично предназначение.

Държава: Нигерия Нигерия


ЗДАНИЕ НА СЕКРЕТАРИАТА НА ЩАТА МИННА, НИГЕРИЯ

Състои се от 4 здания. Има 2500 канцеларии и помещения.
Държава: Нигерия Нигерия

ДЖАМИЯ В АЗАРЕ , ЩАТ БАУЧИ, НИГЕРИЯ

Възложено проектиране и изпълнение на представителна джамия в гр. Азаре, Нигерия. Молитвената зала е с диаметър 40 м и е с капацитет 5000 поклонници. Дворът е със същия капацитет за 5 000 души. Предвидени са и две зали за жени с всичко необходимо за провеждането на ислямските литургии.
Държава: Нигерия Нигерия

<<


      Обществени сгради и хотели
  • Национален театър в Лагос – Нигерия
  • Административен център „ХАМА” в Алжир
  • Градски административен център в Абу Даби – О.А.Е
  • Административни здания в в Либия и Нигерия
  • Банки в Нигерия
  • Хотели в България, Йемен и Нигерия 
  • Детски градини във Виетнам и Алжир 
  • Автогара в О.А.Е, Летища в Либия и Ирак
  • Специализирани обекти в Либия и Нигерия .
  •  

Replica Fendi Handbags

Replica Handbags